ЦИВІЛЬНІ СПОРИ

Чому потрібна допомога юриста?

Необхідність залучення в процес захисту власних прав професійного представника правової сфери виникає у разі, якщо здійснюється тиск на фізичну або юридичну особу, і самостійне вирішення цього питання є неможливим через недостатні знання та особливості юридичного захисту в даному питанні. За подібних обставин кваліфікована допомога юриста є необхідним засобом правового захисту.

Також до допомоги професійних представників у цивільних процесуальних відносинах варто вдаватися у разі, якщо сторона особисто не може брати участь у процесі.

Якщо ви не готові самостійно відстояти свої права, радимо не затягувати з цим рішенням і негайно звернутися за допомогою професіоналів. Компанія «АЛАНТАПРАВО»  надає грамотну юридичну допомогу. Наші фахівці готові всіляко захищати ваші інтереси на різних етапах цивільних процесуальних відносин, зокрема судового засідання.

Основні етапи захисту інтересів громадян у судовому процесі:

Підготовка включає ознайомлення зі справою, з’ясування обставин обмеження прав сторони, а також розробку подальшого плану захисту в судовому процесі. На останню складову прямо впливає статус клієнта – позивач він чи відповідач.
Грамотне складання позову та подання його до суду у разі, якщо клієнт позивач. Підготовка позицій захисту та заперечень, якщо клієнт є відповідачем.
Подальша присутність представника на всіх судових засіданнях, правове відстоювання інтересів сторони.